despre metabond

Despre

METABOND – posibilitatea viitorului

In viata de zi cu zi, in fiecare moment creste cantitatea de energie utilizata si proportional cu aceasta creste si cantitatea de energie care se pierde. Ce solutii sunt? Echipa Metabond a ales sa reduca frecarea! Inca din anii 1950 acest aspect a inceput sa motiveze cercetatori din intreaga lume. Prima generatie a solutiilor pentru reducerea frecarii au fost concepute pe baza de teflon cu ajutorul caruia s-a obtinut un strat foarte neted cu depunere pe metale.

A doua generatie a fost reprezentata de adivivele de uleiuri.

A treia generatie o reprezinta produsele METABOND. Datorita proprietatilor exceptionale acest produs innobileaza suprafetele metalice in contact, supuse frecarii, insa nu modifica calitatea fizico-chimica a uleiului. Deci Metabond nu este un aditiv, ci o formula noua, pe care o numim: innobilator de suprafete. Sub presiune solutia intra in reactie chimica cu metalele, innobiland suprafata lor impotriva deteriorarii si a conditiilor de solicitari extreme. Produsul asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Suprafetele in contact se pot separa usor datorita realizarii unui film omogen ce duce la scaderea considerabila a frecarii dintre aceste suprafete. O multime de teste au confirmat calitatile ecologice ale acestui produs.

Produsele Metabond sunt comercializate printr-o retea de distributie Multi Level Marketing. Partenerii Metabond isi desfasoara activitatea ca si persoane juridice de sine statatoare, iar in functie de rezultatele obtinute primesc lunar comisioanele calculate conform tabelului de cariera.

Daca doriti sa cumparati un produs Metabond puteti sa alegeti in a deveni partener sau cumparator. Ca si partener beneficiati de o “afacere la cheie” ce se poate invata cu usurinta de la persoana care v-a recomandat. Ca si cumparator va veti bucura de serviciile oferite de partenerii Metabond.

Aveti grija de mediul înconjurător, beneficiati de avantajele oferite de produsele Metabond și posibilitatea unica de afacere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s