Metabond Old Spezial

Metabond Old Spezial

METABOND OLD SPEZIAL este un agent de innobilare bazat pe material de mare vascozitate, avand componente policeramice cu efect de micsorarea frecarii si etansare. Este dedicat tuturor tipurilor de motoare foarte uzate care pierd ulei, motoare pe benzina, diesel, wankel, turbo, pentru autoturisme, motociclete, tractoare, camioane, motoare de vapor, motoare speciale.

Old Spezial a fost dezvoltat in asa fel incat vascozitatea produsului sa mentina functionarea lina a motoroarelor uzate.

La cele mai multe masini, aproximativ 60% din energia medie folosita cu ajutorul combustibilului se pierde prin frecare la nivelul pistoanelor, axe cu came, pinioane, rulmenti, supape, sau prin rezistenta gazelor de esapament sau a racirii.

Tratamentul Old Spezial scade frecarea cu pana la 50%, reducand consumul si crescand puterea. Microparticulele sale sunt transportate de catre uleiul de motor, ajungand la segmenti, pistoane, rulmenti, axe, cilindri, la partile aflate in frecare, unde se depun si se fixeaza formand un strat protector.

Beneficiile folosirii tratamentului Metabond Old Spezial:

  • micsoreaza frecarea cu pana la 50%
  • scade consumul (pierderile) de ulei si de combustibil
  • usureaza schimbarea de viteza
  • atenueaza zgomotul motorului
  • prelungeste viata motorului
  • usureaza pornirea
  • creste randamentul motorului
  • curata interiorul motorului
  • scade volumul de noxe emise
  • scade temperatura de functionare

Domenii de utilizare: Metabond Old Spezial se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip, benzină, diesel, wankel, gaz sau cu turbo, datorită calităţii sale de ungere până la temperatura de 1100°C.

Mod de utilizare: Dupa schimbarea uleiului si a filtrului de ulei, motorul trebuie sa fie cald, iar flaconul incalzit la 25-30 °C (se pune în apă caldă) dupa care se agita flaconul si se toarna in uleiul de motor in proportie de 5-10%, iar in uleiul de transmisie in proportie de 10%.  Dupa aplicare trebuie mentinut motorul in stare de functionare minim 10 minute sau parcursi cativa km. Este indicata folosirea lui la fiecare schimb de ulei.

A se evita contactul cu sursele de foc, suprafete lacuite sau vopsite.

METABOND este verificat si controlat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice), garantand avantajele enumerate mai sus.

[jbox]Ambalaj: 250 ml, Preţ: 206 Lei
Ambalaj: 5 Ltr, Pret: 3725 Lei[/jbox]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s