Metabond GT Plus

Metabond GT Plus

Metabond GT Plus este un tratament ce face parte din noua generatie de produse, care sub actiunea presiunii si a temperaturii intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un compus chimic de grosimea unui strat molecular cu efectul unui “ecran protector”.

Acest strat protejeaza suprafata metalica datorita duritatii si netezimii avand rol de a preveni deteriorarile ce se pot produce in urma frecarii, chiar si in cazul conditiilor extreme deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Datorita scaderii frecarii cu pana la 60% si minimalizarea uzurii, mareste durata de viata a angrenajelor, oferind un randament mai mare cu un consum de energie redus.

De asemenea temperatura de lucru va scadea, cat si zgomotul de functionare, iar continutul mare de antioxidanti prelungeste viata uleiului. Tratand utilajele cu Metabond GT Plus vor fi protejate la lipsa partiala sau totala de ulei. Folosind-ul inca de la inceput in cadrul unui sistem nou, tripleaza durata de viata a acestuia.

Folosit in mod adecvat, este garantat ca nu produce nicio deformarea sau deteriorare.

Avantajele folosirii tratamentului Metabond GT Plus:

  • reduce frecarea cu pana la 60%;
  • mareste durata de viata a cutiei de viteze;
  • reduce consumul de energie;
  • prelungeste viata uleiului datorita cotinutului de antioxidanti;
  • asigura protectie in cazul lipsei partiale sau totale de ulei

Domenii de utilizare: Este recomandat pentru cutii manuale de viteze, diferentiale, in industrie la transmisii si angrenaje.

Mod de utilizare: Se va adauga in proportie de 4-6% la uleiul de transmisie. Este recomandat folosirea lui la fiecare schimb de ulei in procent de 4-6% pentru beneficii maxime. Folosirea acestui tratament presupune utilizarea unui ulei de calitate prescris de producator.  A nu se aplica in cazul motoarelor cu ardere interna si nici la cutii de viteza automate, la diferentiale Speer. A se evita contactul cu surse de foc si cu suprafete vopsite sau lacuite.

Metabond este verificat si controlat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice), garantand avantajele enumerate mai sus.

[jbox]Ambalaj: 250 ml, Preţ: 156 Lei
Ambalaj: 5 Litri, Pret: 2730 Lei[/jbox]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s