Metabond CL

Metabond CL

METABOND CL reprezinta o solutie pentru curatarea interiorului motoarelor Otto, diesel sau pe gaz, pentru transmisii si diferentiale, pentru 5-8 litri de ulei.

Componentii sai diluanti ajuta la indepartarea depunerilor rasinoase si a impuritatilor din sistemul de ungere. De asemenea prelungeste durata de viata a catalizatorului, mareste compresia, randamentul motorului, si scade consumul de ulei si cel de combustibil. Solutia indeparteaza toate urmele de acid din motor care ar putea afecta uleiul proaspat.

Beneficiile utilizarii produsului METABOND CL: Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute sub forma lichida, urmand ca la urmatorul schimb de ulei sa se scurga odata cu uleiul uzat. La motoarele mai uzate odata cu folosirea produsului se va mari si echilibra compresia pe cilindri.

Domenii de utilizare: METABOND CL se poate folosi la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferentiale, transmisii, la curse sportive, in industrie etc.

Mod de utilizare: Solutia se introduce in uleiul incalzit care urmeaza a fi schimbat, si se tine motorul 10-15 minute in stare de functionare. Pentru autoturisme este suficient un flacon de 250 ml la 5-8 litri ulei, iar pentru utilaje la 10-15 litri ulei.

Se introduce in uleiul încalzit care va fi schimbat, se mentine motorul in stare de functionare 10-15 min. Continutul unui flacon de 250 ml se poale folosi In 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei. Cu cat se adauga mai putina solutie in raport cu cantitatea de ulei cu atat mai mult trebuie mentinut motorul in stare de functionare in termenul de 10-15 minute. Ulterior se schimba uleiul si filtrul de ulei.

La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare sau deteriorare daunatoare, deci nu exista niciun dezavantaj in urma utilizarii produsului!

[jbox]Ambalaj: 250 ml, Preţ: 90 Lei[/jbox]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s