Metabond Gold

Metabond Gold

METABOND GOLD este un produs ce innobileaza suprafetele metalice folosind particule policeramice, cu efect exceptional in reducerea frecarii si cu efect de etansare. Acest tratament este conceput pentru motoarele noi sau folosite, si este adaugat uleiului prescris de producator.

De regula la autoturisme aproximativ 30% din energie este pierduta in motor datorita frecarii in pistoane, rulmenti, supape, camasi, axe cu came, roti dintate si suprafetele acestora.

Datorita produsului Metabond Gold frecarea este diminuata cu 60%, ducand la un randament sporit, si la scaderea consumului de ulei si de carburant.

Microparticulele policeramice fiind transportate de uleiul de motor trec prin filtru, mergand in toate locurile unde este nevoie de atenuarea frecarii si polimereaza pe aceste suprafete calde.

Beneficiile folosirii tratamentului Metabond Gold:

  • scaderea uzurii motorului pana la 60%;
  • mareste randamentul motorului;
  • scade consumul de ulei si de combustibil;
  • usureaza pornirea la rece;
  • curata interiorul motorului;
  • diminueaza noxele eliminate
  • scade temperatura de functionare

Domenii de utilizare: Este dedicat toate tipurilor de motoare benzina, diesel, wankel sau turbo, pentru autoturisme, motociclete, tractoare, camioane, motoare de vapor, motoare speciale.

Mod de utilizare:  La prima utilizare Metabond Gold se adauga la in proportie de 5-10% in uleiul nou, iar la urmatoarele schimburi de ulei in proportie de 2.5%. A se agita inainte de folosire si se va aplica in motorul cald dupa care motorul se va lasa in functiune minim 10 minute.

METABOND, verificat si controlat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice), garantand avantajele enumerate mai sus.

Fabricat in EU

[jbox]Ambalaj: 250 ml, Pret: 195 Lei
Ambalaj: 5 Litri, Pret: 3515 Lei
[/jbox]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s