Metabond Megasel Plus

Metabond Megasel Plus

METABOND MEGASEL PLUS este un tratament de combustibil din noua generatie, pentru motoarele diesel, fiind dezvoltat pentru o functionare mai buna a sistemului de alimentare cu combustibil. Acest tratament mareste cifra cetanica, sporeste performanta, imbunatateste arderea si curata supapele. De asemenea este asigurata o etanseitate mai buna a partilor metalice ce alcatuiesc sistemul de injectie si creste durata de viata a sistemului de alimentare cu combustibil.

Tratamentul Metabond Megasel Plus rezolva o multime de probleme ce apar in timpul arderii, transportului sau depozitarii combustibililor.  De asemenea rezolva o serie de probleme ce apar in special la motoarele Diesel: filtre si pompe murdare, duze de injectie colmatate, conducte infectate, precum si alte probleme ce apar datorita apei din combustibil.

Metabond Megasel Plus are in compozitie compoenti valorosi, necesari pentru solutionarea eficienta a problemelor enumerate.

Tratamentul Megasel Plus pentru motorina curata in mod eficient chiuloasa de calamina, indeparteaza urmele de apa din sistem si scade volumul de gaze arse incomplet (fumul diesel). Nu contine metale si substante anorganice, arde practic fara cenusa, si este compatibil cu toate felurile de combustibil pe baza de hidrocarbura.

Beneficii tehnice si economice ale folosirii Metabond Megasel Plus:

 • mareste cifra cetanica cu 8%
 • produce o ardere mai buna si sporeste puterea
 • curata si protejeaza pompa de injectie
 • impiedica depunerea calaminei si formarea ruginei, namolului si a bacteriilor
 • dizolva depunerile pe supape
 • 3-10% economie de combustibil
 • impiedica diluatia cu aer fals
 • unge chiuloasa
 • scade condensul
 • mai putine gaze nocive emise
 • usureaza pornirea la rece

Domenii de utilizare: Este destinat motoarelor diesel cu ardere interna inclusiv cele mai moderne cu injectie directa.  Poate fi folosit la turbine diesel, arzatoare cu motorina, motoare diesel cu ardere interna.

Mod de utilizare: Inainte de alimentare se adauga 6-9 ml in rezervor la fiecare 10 litri de motorina. Pentru a mari cifra cetanica cu 8% se vor adauga 9 ml de Megasel Plus/10 litri de motorina. Efectele complete ale curatarii apar dupa ce se folosesc 250 litri de combustibil tratat. Nu se foloseste la combustibil biodiesel pur! La amestecuri cu biodiesel sau combustibili minerali se poate folosi in procent de maxim 10%.

A se evita contactul cu focul, suprafete vopsite sau lacuite intrucat produsul este inflamabil.

Fabricat in EU

[jbox]Ambalaj: 250 ml, Pret: 94 Lei
Ambalaj: 5 Litri, Pret: 1725 Lei
[/jbox]

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s