Metabond M

Metabond M

METABOND M este un produs care innobileaza suprafetele metalice, avand efect exceptional in reducerea frecarii. Produsul este destinat in special motoarelor NOI pe benzina, adaugandu-se la uleiul prescris de producator. Este indicat oriunde se doreste reducerea frecarii, chiar si la ungerea fortata.

Metabond M, sub actiunea temperaturii si a presiunii intra in reactie chimica cu metalele, formand un strat molecular la suprafetele expuse frecarii, care are efect precum un “ecran protector”.

Acest strat protejeaza suprafetele metalice datorita duritatii si netezimii extraordinare, prevenind astfel defectiunile si deteriorarile care ar putea fi provocate de efectele frecarii.

Reduce drastic frecarea interioara a masinilor cu cel putin 60%. Ca urmare, motorul consuma mai putin carburant, rezultand o economie anuala substantiala, si in acelasi timp se mareste perioada dintre revizii si reconditionari reducandu-se cheltuielile de intretinere.

Reducandu-se frecarea, scade temperatura de functionare a motorului, zgomotul este mai redus, crescand caracteristicile dinamice. Folosit de la inceput in masini noi, creste durata de viata putandu-se chiar tripla. Problemele pornirii la rece vor fi eliminate, iar motoarele beneficiaza de protectia impotriva efectelor negative datorita functionarii la rece. Tratamentul Metabond M este compatibil cu orice tip de ulei mineral sau sintetic.

Intrucat frecarea este cu mult redusa, uleiul isi va pastra vascozitatea mai mult timp, iar acest lucru duce la marirea intervalului dintre schimburile de ulei. Rezulta o economie de bani si in acelasi timp protejarea mediului. Emisia de gaze toxice este redusa cu 20-30%, si de asemenea se reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere, reducandu-se si impuritatile metalice.

Folosit in mod adecvat in masini, este garantat ca nu produce nicio deformare sau deteriorare.

Domeniile de utilizare: Se foloseste in motoare NOI pe benzina/gaz/turbo, masini de curse, in toate domeniile industriei si transportului.

Mod de utilizare: La prima utilizare se adauga in proportie de 5-10% (50 ml la 1 litru de ulei) in uleiul nou, iar la urmatoarele schimburi de ulei in proportie de 2.5%

Important: Evitati contactul cu surse de foc sau cu suprafete vopsite sau lacuite. A nu se folosi in motoare uzate, pentru a evita scurgerile din utilaje.

METABOND este controlat si verificat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice) garantand astfel beneficiile enumerate.

Fabricat in EU

[jbox]
Ambalaj: 250 ml, Pret: 179 Lei
Ambalaj: 5 Litri, Pret: 3238 Lei
[/jbox]
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s