metabond eco

Metabond ECO

METABOND ECO face parte din generatie noua de produse, fiind cel mai modern innobilator de suprafete cu nano tehnologie pentru motoare de autoturisme. Efectul sau exceptional reduce frecarea si imbunatateste considerabil lubrifierea. Este recomandat atat pentru motoarele noi cat si cele folosite si uzate, indiferent de tipul de combustibil (motorina, benzina, si gaz)

Aproximativ 25% din energia produse de combustibil se pierde prin frecare. Aceasta frecare este insa redusa cu pana la 60% de tratamentul Metabond ECO.

Generatia noua de produse Metabond contine cele mai moderne compozitii de lubrifiere Low Saps, transportand nanoceramica in locurile unde apare frecarea. Nano particulele ajung la pistoane, cilindri, segmenti, rulmenti, etc. unde se fixeaza. De asemenea pe langa problemele cauzate de uzura, rezolva si problemele etanseitatii.

Beneficii tehnice si economice ale folosirii Metabond ECO:

  • scade pana la 60% uzura motoarelor
  • scade consumul de ulei si combustibil
  • uleiul isi pastreaza vascozitatea mai mult timp (rezulta schimburi de ulei la perioade mai lungi)
  • mareste randamentul motorului
  • scade temperatura de functionare, marind astfel si durata de functionare
  • reduce zgomotul motorului
  • usureaza pornirea la rece

Datorita proprietatii sale de innobilarea suprafetelor, produsul mareste considerabil durata de viata a motoarelor. Adaosul de policeramica usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ducand astfel la marirea randamentului si de asemenea la micsorarea consumului.

Daca se foloseste in motoarele noi inca de la inceput, durata de viata a motorului se poate tripla. O importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere o au particulele policeramice. Suprafetele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor sau transmisiilor au o distanta intre ele foarte mica, in cele mai multe cazuri de doar 1 micron.

Elementele filtrelor obișnuite au structură de filtrare de 15-20 microni, in timp ce filtrele superfine filtreaza 1-3 microni, insa datorita tehnologiei Metabond ECO nano particulele nu pot fi filtrate de acestea.

Sub acțiunea presiunii și temperaturii, Metabond ECO intra in reactie chimica cu suprafețele metalice si formeaza un strat molecular, cu efectul unui ”ecran protector”. Datorita netezimii si duritatii sale extraordinare, acest strat protector previne defectiunile si deteriorarile care s-ar putea produce in urma frecarii.

In urma reducerii frecarii, motoarele vor functiona cu zgomot mai redus, la o temperatura mai scazuta si cu caracteristici dinamice imbunatatite. Problemele pornirii la rece sunt eliminate, iar motorul este protejat de efectele negative in conditiile functionarii la rece.

Metabond ECO este compatibil cu orice tip de ulei mineral sau sintetic. Vascozitatea uleiului se mentine pe perioade mai lungi, marindu-se intervalul in care se efectueaza schimbul obligatoriu de ulei, in acest mod se protejeaza si mediul

Folosit in mod adecvat in autoturisme Metabond garanteaza ca nu se produce nicio deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare: Se poate folosi atat in motoarele autoturismelor noi cat si folosite, pe benzina, diesel si GPL.

Mod de utilizare: Utilizarea produsului este foarte simpla si nu necesita calificare sau unelte speciale. Continutul flaconului trebuie incalzit in apa calda sau pe radiator, dupa care se agita flaconul. Intreg flaconul de 250ml se adauga la un motor (4-8 litri ulei) dupa ce uleiul a fost proaspat schimbat. Se va aplica in motorul cald dupa care se lasa motorul in functiune minim 10 minute. Pentru pastrarea efectului de innobilarea suprafetelor metalice, la urmatoarele schimburi de ulei se poate folosi doar jumatate de flacon sau un flacon intreg pentru beneficii maxime.

Fabricat in EU
[jbox]
Ambalaj: 250 ml, Preţ: 156 Lei
Ambalaj: 5 Ltr, Pret: 2730 Lei [/jbox]

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s